Завантаження ...

Реалізований ще один проєкт "Бюджет участі" - "Створення сучасного спортивного залу на базі комплекcу "Богатир"

Реалізували ще один проєкт "Бюджет участі" - "Від гармонії душі та тіла кожного, до здорової квітучої держави". Проєкт передбачав створити сучасний спортивний зал на базі бізкультурно-оздоровчого комплексу "Богатир". Щоб Славтуицька міська рада забезпечила новітнім обладнанням та тренажерами для здійснення масової фізкультурно-оздоровчої роботи серед дітей, підлітків та дорослих. Аввтором та ініціатором став Юрій Каленський, який розробив проєкт та подав до "Бюджету участі" ще у 29 вересні 2018 році...

 


Реалізували ще один проєкт "Бюджет участі" - "Від гармонії душі та тіла кожного, до здорової квітучої держави". Проєкт передбачав створити сучасний спортивний зал на базі бізкультурно-оздоровчого комплексу "Богатир". Щоб Славтуицька міська рада забезпечила новітнім обладнанням та тренажерами для здійснення масової фізкультурно-оздоровчої роботи серед дітей, підлітків та дорослих. Аввтором та ініціатором став Юрій Каленський, який розробив проєкт та подав до "Бюджету участі" ще у 29 вересні 2018 році.

- Є тренажери, якими користуються вже 30 років, але вони вже технічно застарілі, потрібні були вже більш новітні тренажери. Ідея з'явилася ще давно, питання тільки стояло де взяти гроші. - пояснив Юрій Каленський, автор проєкту (зпосиланням на повинипро).

 


Метою проєкту було сформувати спортивну сввідомість, стійких традицій у галузі спорту і здорового процесу життя. Проєкт передбачав придбати якісне спортивне обладнання тренажерів для різних груп м'язів. 

Проєкт розрахований на досить обширну вікову категорію (від 6 до 90 років). Витратили на проєкт 300 тисяч гривень.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия