Завантаження ...

Реалізований ще один проєкт "Бюджет участі" - "3 кроки в 3-d простір без мороки"

Реалізували ще один проєкт "Бюджет участі" - "3 кроки в 3-d простір без мороки". Авторкою та ініціаторкою стала Тетяна Кузнецова, керівниця гуртку 3-d моделювання у Славутичі. Цей проєкт зібрав 33 голоси, а витратили на цього 50 тисяч гривень. На ці кошти придбали три комп'ютери для 3-d моделювання та проектор. Тетяна Кузнецова подала цей проєкт до "Бюджету участі" ще 29 вересня 2017 року, але реалізували його у цьому році...

 


Реалізували ще один проєкт "Бюджет участі" - "3 кроки в 3-d простір без мороки". Авторкою та ініціаторкою стала Тетяна Кузнецова, керівниця гуртку 3-d моделювання у Славутичі. Цей проєкт зібрав 33 голоси, а витратили на цього 50 тисяч гривень. На ці кошти придбали три комп'ютери для 3-d моделювання та проектор. Тетяна Кузнецова подала цей проєкт до "Бюджету участі" ще 29 вересня 2017 року, але реалізували його у цьому році. 

- Почалося все у 2017 році, коли діти приходили зі своїми ноутбуками, звичайно, що це не зручно таскати їх з собою, тому було написано проєкт, - прокоментувала Тетяна Кузнецова, авторка проєкту (з посиланням на новинипро).

Проблемою було те, що у гуртківців був пристрій, який друкував 3-d моделі, а комп'ютера на якому розробляють моделі був лише один на 14 гуртківців. Мета проєкту була вирішити цю проблему, та придбати і забеспечити матеріальну базу для вивчення 3-d моделювання. 

Безпосередніми гуртківцями можуть стати як і славутичани, так і гості міста, або користувачі веб-ресурсів. Записатися до такого курсу можна рожного року, гуртківців приймають від 10 до 45 років. 

 


- Я розуміла, що цільова аудиторія проєкту невелика, тоді у нас була одна група і були зацікавлені тільки діти, які тут навчалися 3-d моделюванню та їх батьки, ми думали, що ми не зможемо зібрати багато голосів, тому це був малий проєкт на 50 тисяч гривень, але краще, щоб хоч щось було, бо з чогось потрібно починати. - прокоментувала Тетяна Кузнецова.

Зараз діти створюють модель 3-d моделювання та мають можливість їх роздруковувати.



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия