Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

STOP коронавірус: у Славутичі жодної людини на захворювання COVID-19

Від 11 вересня у Славутичі немає жодної людини, яка хворіє на COVID-19. Тому Славутич визнали зеленою зоною, а тобто зелений рівень епідемічної небезпеки. Тим часом, як Чернігівську область визнали червою зоною, а київську помаранчевою...

 


Від 11 вересня у Славутичі немає жодної людини, яка хворіє на COVID-19. Тому Славутич визнали зеленою зоною, а тобто зелений рівень епідемічної небезпеки. Тим часом, як Чернігівську область визнали червою зоною, а київську помаранчевою. 

 


 Славутич, як і переважна територія України зараз в зеленій зоні. Але зелена зона – це не означає, що ось нам все дозволено, тому що якщо ми подивимося динаміку захворювання коронавірусом, то взагалі на весні було 200 інфікованих щодня, а сьогодні більше тисячі щодня. В першу чергу це пов’язано зі збільшенням тестування та ми вже знаємо як жити з цим вірусом та як запобігти його захворювання. Сьогодні зелена зона дозволяє нам ходити у захисних масках, нам дозволено проводити масові заходи, але зберігати дистанцію, в громадському, якщо говорити про Славутич, то міжміському транспорту не дозволяється перевозити стоячих пасажирів. Такі правила і ми повинні їх дотримуватися, - прокоментував очільник міста, Юрій Фомічев. 

Нагадуємо, що Україна у зеленій зоні від 11 вересня.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: