Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відбулася виставка картин славутицьких художників

Сьогодні, у Славутичі відбулася виставка картин славутицьких художників. В Арт-ппросторі "city-квадрат" виставили картини різних тематик та різних авторів. О 17.00 годині охочі прийшли, щоб ознайомится з творчістю славутичан не тількии славесно, але і поринути у світ митців та побаити власними очима картини. ..

 


Сьогодні, у Славутичі відбулася виставка картин славутицьких художників. В Арт-ппросторі "city-квадрат" виставили картини різних тематик та різних авторів. О 17.00 годині охочі прийшли, щоб ознайомится з творчістю славутичан не тількии славесно, але і поринути у світ митців та побаити власними очима картини.  

 


Справа були представлені картини Світлани Шнурко.  Тематику її картин можна легко вічути просто подиившись на кртини  - подія  1986  року.  Маленька дівчинка,  років шести підійшла до однієї з картин та питає  умами:  "Мамо,дивись це каруселька", а мама відповідає їй : "Так, каруселька в місті,  де зараз ніхто не живе".

 

Ліворуч  стоять картини Людмили Хілобок. картини, які вона малювала для душі. Її ккартини мають  звичайну та типову, на перший погляд  тематику, але кожний в них розгледів своє.  

 


 



Британ  Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: