Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відбулося відкриття скеледрому

Вчора, о 17.00 годині, у Таллінському ФОК відбулося відкриття скеледрому. Проект був реалізований за допомогою "Бюджету участі". Славутицький активіст, Олександр Панченко запропонував свою ідею - реалізувати появу скелодрому у Славутичі, і ось цей проект реалізували...

 

Вчора, о 17.00 годині, у Таллінському ФОК відбулося відкриття скеледрому. Проект був реалізований за допомоги "Бюджету участі". Славутицький активіст, Олександр Панченко запропонував свою ідею - появу скелодрому у Славутичі, і ось цей проект реалізували.
 
- Я радий вас всіх сьогодні бачити. Дякую, що проголосували за цей проект, тепер у нас  у місті є такий скеледром, - прокоментував Олександр Панченко.

Скеледром доступний для людей різного віку: для дітей, дорослих та підлітків. Через те, що у Славутичі є багато дитячих майданчиків, але мало місць для актичного відпочинку молоді, підлітки користуються популярністю у комп'ютерних ігор. Метою цього проекту є залучити молодь до активного відпочинку, зацікавити охочих до скеледрому. У більшості міст в Україні є встановлений скеледром у міських парках та у спеціальновідведених місцях, а у деяких є навіть скелелазні центри.

За цей проект проголосували 252 людини.

 
- Мабуть, це і є найкраще у проекті "Бюджет участі", коли бачиш, що у людини горять очі, що її мрії, бажання збуваються, - поділився очільник міста, Юрій Фомічев.


Громадський проект "Бюджет участі" - це платформа реалізації ідей для покращення життя у нашому місті. 27 серпня 2020 року стартував цей проект аби славутичани могли запропонуватит свої ідеї. Тепер кожен може ідеєю, покращити культурне життя у Славутичі.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: