Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відбувся майстер-клас із бісероплетіння

Сьогодні у Славутичі в Арт-просторі "city-квадрат" відбувся майстер-клас із бісероплетіння, який організувала та провела Інна Оленич. Майстриня поділилася величезним досвідом з дітьми, які прийшли, щоб навчитися плести бісером. Використовували охочі не звичайні матеріали: плели з мідної проволовки, а нанизували шведський бісер. ..

 


Сьогодні у Славутичі в Арт-просторі "city-квадрат" відбувся майстер-клас із бісероплетіння, який організувала та провела Інна Оленич. Майстриня поділилася величезним досвідом з дітьми, які прийшли, щоб навчитися плести бісером. Використовували охочі не звичайні матеріали: плели з мідної проволовки, а нанизували шведський бісер. 

 
Ми вже знайомили відвідувачів сайту з творчістю Інни під час суботніх ярмарок. Інна намагається передати всі тонкощі мистецтва бажааючим. Під час майстеер-класу молодь разом з Інною створили штучно-декораативне дерево, яке називається "Літні фарби України та Славутича". Завідуюча Відділом культури, національностей та релігії Славутицької міської ради Ніна Баришевська, яка була присутня на майстер-класі відмітила, що Інна творча людина, яка зацікавлює творчу молодь міста.

 


- Сьогодні мені прийшла ідея - показати як плести з бісеру гілку сакури. Адже скоро День вчителя, тому діти могли б сплести гілочку, під яку, до речі, легко підібрати листівку. Було б чудово, якби діти подарували такі вироби вчителям, - поділилася Інна Оленич.

 


Майстриня займається плетінням із бісеру ще з дитинства, а її вироби: кольє, браслети, кулони, можна побачити на ярмарках. 


Текст і фото: Вадим ИВКИН та Дар'я БРИТАН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: