Завантаження ...

Підприємець - рушійна сила економічного розвитку держави

Підприємець - рушійна сила економічного розвитку держави. Ці слова червоною стрічкою пролягли скрізь професійне свято, яке на оновленій алеї міського парку святкували люді, що пов’язали свою долю з такою досить нелегкою справою - як бізнес. Ведуча Лариса Маслій, відкриваючи захід, сказала : « Ви люди, ...

 

Підприємець - рушійна сила економічного розвитку держави. Ці слова червоною стрічкою пролягли скрізь професійне свято, яке на оновленій алеї міського парку святкували люді, що пов’язали свою долю з такою досить нелегкою справою - як бізнес.

Ведуча Лариса Маслій, відкриваючи захід, сказала : « Ви люди, які готові брати відповідальність за власне життя, відповідальність за життя ваших підлеглих, ви наполегливі, ви проявляєте ініціативу, ви наполегливо шукаєте шляхи розвитку, вперто крокуєте до успіху, і ви звичайно дійсно є рушійною силою економіки нашої країни».

 

Сьогодні, мешканці міста щиро вдячні вам, підприємці, за активну участь в вирішенні економічних та соціальних проблем, за послуги, що надаєте нам щоденно, за той гарний настрій, який ви нам даруєте.  З вітальним словом звернувся до присутніх підприємців міській голова Юрій Фомічев. Он відмітив, що 2020 рік змінив світ і це треба прийняти остаточно. Найбільше ці сучасні зміни негативно вплинули на бізнес, зокрема на малий та середній бізнес. І це ми бачимо конкретно у Славутичі.
Надходження в бюджет від середнього та малого бізнесу в цьому році скоротилося в 4-ри рази. Це наслідки пандемії COVID-19 та карантину. В кінці своєї короткої промови міський голова побажав підприємцям хороших, багатих клієнтів, закінчення епідемії коронавірусу і карантину. " Ми обов’язково подолаємо ковід і у нас все буде добре. Дякую що ви є у Славутичі".

 

Потім відбулася дуже важлива подія - підписання колективної угоди Меморандуму про співпрацю та наміри про створення будівельного клайстеру у місті Славутичі. Це повинно оптимізувати механізм взаємодії між організаціями будівельної сфери м. Славутича.  Серед підписантів : ТОВ "Діора", ТОВ "Будівельно-інжинірінгова компанія "Славутич", ТОВ "Буденергомонтаж", ТОВ "Виробничо-комерційна фірма "Промелектрокомплект", Приватне Акціонерне товариство "ЕЛЕКТРОСПЕЦБУДСЛАВУТИЧ".

Після цього відбулося велике нагородження підприємців на честь професійного свята. Музичний супровід забезпечив соліст Антон Козлов


Вадим ІВКІН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия