Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

В Чернігові на вокзалі затримали педофіла, коментарі поліції

Декілька днів потому, зранку в Чернігові на залізничному вокзалі було виявлено чоловіка, який розбещував 3-річну дівчинку, – така інформація з’явилася в соціальних мережах. По коментар редакція ЧЕline звернулася до речниці Управління національної поліції в Чернігівській області Наталії Слабеняк. Речниця ...

 

Декілька днів потому, зранку в Чернігові на залізничному вокзалі  було виявлено чоловіка, який розбещував 3-річну дівчинку, – така інформація з’явилася в соціальних мережах. 

По коментар редакція ЧЕline звернулася до речниці Управління національної поліції в Чернігівській області Наталії Слабеняк. Речниця поліції підтвердила, що до поліції дійсно надійшов виклик від жінки із залізничного вокзалу. Жінка разом із дітьми очікувала на прибуття свого поїзда, коли до них підсів чоловік, який викликав підозру. Однак, зазначила Наталія Слабеняк, про дії сексуального характеру не йшлося. Це підтвердила і заявниця. Поліція виїхала на виклик, розшукала та допитала підозрюваного, жінку, яка викликала правоохоронців, і свідків. Наразі поліцейськими проводиться перевірка. В той же час активісти опублікували в мережі розмову з молодиком, який зізнався в тому, що дійсно приставав до дівчинки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: