Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Опитування славутичан: де відпочивала молодь цього року?

Сьогодні ми досліджуємо, де відпочиває славутицька молодь. Ми провели опитування серед молодих людей аби дізнатися чи подорожують нині люди, та чи не впливає на їхній відпочинок карантин...

Сьогодні ми досліджуємо, де відпочиває славутицька молодь. Ми провели опитування серед молодих людей аби дізнатися чи подорожують нині люди, та чи не впливає на їхній відпочинок карантин.

 


- У цьому році я відпочивала в улюбленому місті - у Славутичі. Тут є декілька місць, які мені дуже подобаються, це звичайно "Арт-простір city-квадрат" та "інлайт". - прокоментувала Кароліна Богомолова, 14 років.

 


- Цього року я відпочивала під Одесою на морі та у віддалених мітах Києва. - поділилася Інна.

 


- Я відпочивав у сепрні на морі, а якщо точніше, то в Кирилівці. - пояснив Олександр Сергієнко, 20 років.

 


- У цьому році важкувато було куди виїхати , якщо чесно. Відпочивала вдома у Славутичі та у Харкові. Карантин та правила, які ми повинні дотримуватися, трохи сковують людину у діях. Виїхати у іншу країну не можна, а поїхати в інше місто важко. - прокоментиувала Богдана Навара, 22 роки.

 


- Ми відпочивали на дачі. - поділилася Ульяна Єрастова.

 


- Якщо чесно, то я ніде не відпочивав, тому то робота, то ще щось. Можна сказати, що вдома, у Славутичі. - відповів Юрій Мироненко.

 


- Цього року ми з сім'єю старалися подорожувати по всій Україні. Ми їздили на Черкащину до каньйону, відппочивала біля Києвва в різних комплексах. Були на Чернігівщині та в області. І звичайно ж, відпочивали в рідному місті. - поділилася Вірсавія Зінченко, 22 роки.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: