Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Директор краєзнавчого музею запрошує

Директор краєзнавчого музею зарпошує всіх славутичан відвідати з 1 вересня музей. - Існує прислів’я «Краще тупий олівець, чим гостра пам’ять». До речі, я з цим цілком згоден. Гортаючи сторінки щоденників 20-річної давнини, пригадуєш те, що вже забув або пам’ятаєш частково. Колись інформація, що передавалася із вуст в уста часто втрачалася або видозмінювалась: щось забувалось, щось додавалось своє, і саме тому нам багато чого не відомо про давнє минуле. - пояснив Євген Алімов, директор музею...

 


Директор краєзнавчого музею зарпошує всіх славутичан відвідати з 1 вересня музей. 

Існує прислів’я «Краще тупий олівець, чим гостра пам’ять». До речі, я з цим цілком згоден. Гортаючи сторінки щоденників 20-річної давнини, пригадуєш те, що вже забув або пам’ятаєш частково. Колись інформація, що передавалася із вуст в уста часто втрачалася або видозмінювалась: щось забувалось, щось додавалось своє, і саме тому нам багато чого не відомо про давнє минуле. - пояснив Євген Алімов, директор музею.

 


Для збереження інформації винайшли знаряддя для письма. У краєзнавчому музеї є предмети, якими зараз практично ніхто не користується: чорнильниці, чорнильні ручки-пера та авторучки. У свій час багатьом людям доводилося користуватися таким шкільним приладдям. Авторучками користувалися не всі. У кінці 1960-х років стали застосовувати кулькову ручку. Вона коштувала 70 копійок, через де який час стала вдвічі дешевшою.

 


- Хто бажає подивитися або згадати, як колись писали пером «зірочка», чи поділитися своїми спогадами з нами, запрошуємо відвідати наш музей з 1 вересня 2020 року. - запрошує Євген Алімов.



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: