Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Топ-5 кафе для відпочинку у Славутичі

У Славутичі є маса місць де можна відпочити з друзями, сім’єю або на одинці. Найчастіше місця для відпочинку стають кафе та ресторани. Сьогодні ми досліджуємо кращі кафе у Славутичі, щоб зрозуміти де годують недорого та смачно.

1 місце « Кафе на майдані». Кафе, яке можна зустріти в центрі міста. Зокрема там смакують недорогою випічкою та напоями підлітки. У кафе ви можете поїсти, послухати музику або просто поспілкуватися зі знайомими.

- Інколи я приходжу сюди, щоб провести з користю час. – коментує Вірсавія Зінченко.

2 місце «Enjoy». Кафе під відкритим небі.

- Це моє улюблене кафе, так сказати на першому місці. Тут смачна та недорога кава. – пояснила Вірсавія.

3 місце ресторан «Старий Таллін». Місце для ділових зустрічей або серйозних розмов.

4 місце «Айбар». Кафе, де можна посидіти разом з друзями чи зі знайомими. Навідуються люди різного віку, але зокрема люди сімейні або закохані.

5 місце «Колобок». Кафе для вечірніх зустрічей студентів чи школярів. До речі, це кафе існує ще з часів розквіту Славутича.

- По-перше, мені подобається це кафе тим, що тут свіжа та за доступним цінам випічка. Сюди приходять різні люди, зокрема молодь чи сімейні пари. – пояснив Олексій Навара.

Люди різного віку обирають за своїми вподобаннями місце відпочинку. Зазвичай це залежить від обслуговування, цін та якості кухні. Опитування довело, що у нашому місці є якісні та недорогі кафе.

Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: