Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вручення грамот працівникам ДАЗВ до Дня Незалежності України

Напередодні Дня Незалежності України працівники ДАЗВ отримали почесні грмоти, подяки від Київської обласної ради та КМУ. Почесними грамотами Кабінету Міністрів України нагороджено Коптєва Євгена Сергійовича – завідувача сектору правового забезпечення Державного агентства України з управління зоною....

 
 

Напередодні Дня Незалежності України працівники ДАЗВ отримали почесні грмоти, подяки від Київської обласної ради та КМУ. 

Почесними грамотами Кабінету Міністрів України нагороджено Коптєва Євгена Сергійовича – завідувача сектору правового забезпечення Державного агентства України з управління зоною відчуження та Крамаренка Євгена Григоровича - начальника відділу архітектури, капітального будівництва, управління майном, роботи над інвестиційними проєктами та земельних відносин Державного агентства України з управління зоною відчуження за зразкове виконання службових обов’язків, сумлінну працю та високий професіоналізм.

 

За відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та активну громадську позицію подяки Київської обласної ради отримали Хмирова Олена Ігорівна – в. о. завідувача сектору бухгалтерського обліку та звітності (головного бухгалтера) Державного агентства України з управління зоною відчуження та Пасемко Олена Любомирівна – головний спеціаліст сектору правового забезпечення Державного агентства України з управління зоною відчуження.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: