Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відбулися установчі збори Молодіжної ради

20 серпня о 18.30 годині у Палаці дітей та молоді відбулися другі установчі збори Молодіжної ради Славутича. Зібралися молоді люди аби провести вибори. Кожного року у раді "Майбутнє Славутича" обирають депутатів шляхом голосування. Займається рада розробкою проектів для культурних заходів у межах Славутича та їх організацією. ..

 


20 серпня о 18.30 годині у Палаці дітей та молоді відбулися другі установчі збори Молодіжної ради Славутича. Зібралися молоді люди аби провести вибори. Кожного року у раді "Майбутнє Славутича" обирають депутатів шляхом голосування. Займається рада розробкою проектів для культурних заходів у межах Славутича та їх організацією. 

- Всім доброго дня! У нас є позитивні новини, у цьому році до нашої ради подали 27 заявок, з яких 10 повнолітніх осіб та 17 заявок людей, котрі не досягли 17 років. - розпочала збори координаторка Молодіжноїх ради, Ульяна Єрастова. 

 


На зустріч прийшли приблизно 20 осіб, які обирали та голосували кого включити до депутатів ради. На томість, після голосування збори закінчилися, але хто пройшов до складу депутатів, мають повідомити кожному особисто. Також 24 серпня буде номінація депутатів Молодіжної ради. 

- Я дуже не посидюча дитина, мені потрібно постійно щось робити, тому я і хочу вступити до Молодіжної ради. Минулий рік був насичений, але цей рік повинен бути кращим, тому що тут зібралися найактивніші та найсміливіші люди. Голосуйте за мене! - зарекоментувала себе Кароліна Богомолова, 14 років.

- Для мене Молодіжна рада - це спільнота крутих, активних та молодих людей, які прагнуть розвивати своє місто. Я потрапив уперше сюди в 2017 році, коли мені було 16 років. Просто сказали, що от є Молодіжна рада і я вирішив спробувати, виявилось, що це моє. - пояснив Тимур Гісматулін.

 


Для того, щоб потрапити у ряди депутатів Молодіжної ради "Майбутнє Славутича" потрібно заповнити заявку на сайті, прийти на установчі збори або бути просто активним та брати участь у проектах Молодіжної ради. 




Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: