Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Благодійний фонд «Карітас-Київ» надав допомогу близько 50 сімей зі Славутича

Близько 50 сімей зі Славутича отримали благодійну допомогу у вигляді різноманітних засобів гігієни. Її надав Благодійний фонд «Карітас-Київ» при співпраці та підтримці Славутицького соціального Центра для сім’ї, дітей та молоді. Допомогу надали напередодні свята Преображення Господнього....

 

Близько 50 сімей зі Славутича отримали благодійну допомогу у вигляді різноманітних засобів гігієни. Її надав Благодійний фонд «Карітас-Київ» при співпраці та підтримці Славутицького соціального Центра для сім’ї, дітей та молоді. Допомогу надали напередодні свята Преображення Господнього.

 

Допомогу надається особам з інвалідністю, багатодітним та малозабезпеченим сім’ям, одиноким матерям, людям похилого віку, родинам з особами з інвалідністю та опікунським сім’ям, а також іншим соціально вразливим категоріям населення.

 

Допомога надається БО "БФ "Карітас-Київ" у рамках проекту «Реагування на надзвичайну ситуацію в окремих регіонах України, пов’язане зі спалахом СОVID-19», реалізується спільно з благодійним фондом «Карітас України» за фінансової підтримки "Карітасу Інтернаціоналіс".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: