Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Продовжується технічне співробітництво з МАГАТЕ

Найближчим часом розпочнуть реалізувати новий проєкт з МАГАТЕ UKR9040 «Надання підтримки українським підприємствам, які відповідають за виведення з експлуатації ЧАЕС, поводження з радіоактивними відходами та відпрацьованим ядерним паливом і проведення радіоекологічного моніторингу.

 
 

Найближчим часом розпочнуть реалізувати новий проєкт з МАГАТЕ UKR9040 «Надання підтримки українським підприємствам, які відповідають за виведення з експлуатації ЧАЕС, поводження з радіоактивними відходами та відпрацьованим ядерним паливом і проведення радіоекологічного моніторингу.

10-14 серпня 2020 відбулося декілька засідань стартової наради за проєктом. З огляду на світову пандемію коронавірусу, захід проводився он-лайн, в новій - віртуальної - формі обговорення. В нараді взяли участь представники ДІЯРУ, ДАЗВ, ДСП «ЧАЕС», ДСП «Екоцентр», ДСП «ЦППРВ», ДСП «Об’єднання «Радон» та технічні офіцери МАГАТЕ. Головною метою заходу було обговорення плану роботи за проєктом на 2020-2021 роки, сам проєкт розрахований на 4 роки – до 2023 року включно.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: