Завантаження ...

У Славутичі влаштували фото-виставку "Світ навколо тебе"

У Славутичі відбувся фотоконкурс «Світ навколо тебе» для учасників АТО/ООС. Журі визначили переможців та відібрали фотороботи для виставки, яка відбулася у приміщені Соціально-психологічного центру. Організували конкурс та виставку робітники Соціально-психологічного центру та Первинна профспілкова організація ДП НАЕК «Центру розвитку громади», яка і допомагала з призами для переможців конкурсу...

 


У Славутичі відбувся фотоконкурс «Світ навколо тебе» для учасників АТО/ООС. Журі визначили переможців та відібрали фотороботи для виставки, яка відбулася у приміщені Соціально-психологічного центру.

Організували конкурс та виставку робітники Соціально-психологічного центру та Первинна профспілкова організація ДП НАЕК «Центру розвитку громади», яка і допомагала з призами для переможців конкурсу.

 


                                                       Перше місце

- Відгукнулися не тільки учасники бойових дій зі Славутича, але й з інших регіонів: зі Львова, з Одеси. – пояснив заступник директора центру Юрій Акименко.

Переможці конкурсу отримали подарунки: 1, 2, 3 місце – грошові сертифікати на купівлю побутової техніки, а іншим учасникам заохочуючи призи.

 


                                                       Друге місце

- Журі ми призначили учасників АТОООС, які знаходилися не тільки в нашому регіоні. Через пандемію прийшлось проводити дистанційно конкурс. Фотороботи надсилали нам на скриньку, а журі вже визначалися. – прокоментував Юрій Акименко.

 


                                                      Третє місце




Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия