Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відбулася вистава лялькового театру

У Славутичі, 4 серпня 0 15.00 відбулася вистава лялькового театру корекційно-розвиваючого спрямування «Сторінками казок». Участь в виставі взяли діти АТО/ООС та інших цільових груп. Відбулася вистава в соціально-психологічного центрі міста Славутича...

У Славутичі, 4 серпня 0 15.00 відбулася вистава лялькового театру корекційно-розвиваючого спрямування «Сторінками казок». Участь в виставі взяли діти учасниців АТО/ООС та інших цільових груп. Відбулася вистава в соціально-психологічного центрі міста Славутича.

Організувала захід фахівець із соціальної роботи Антоніна Смирнякова.

- Такі заходи допомагають дітям розвивати фантазію, пам’ять та увагу. На виставі ми пишемо казки, і це сприяє розвитку творчості у дітей. Кожного місяця я проводжу такі вистави для дітей, - пояснила Антоніна.

 


Захід розпочався з квесту-руханки. Далі фахівець розподілила виставку на «станції». Кожна станція щось означала, і на кожній станції дітей чекало нове завдання.

- Мені сподобалося тим, що ми грали в гру «Хто я?». Бо це така гра, де потрібно вгадувати, придумувати, - прокоментувала учасниця вистави Ксенія.

 


В кінці на дітей чекав солодкий сюрприз – за активно проведений час, фахівець з соціальної роботи роздала кожному цукерки.

- Через карантин у нас з’явилися деякі обмеження. Наприклад, до карантину до нас приходили 15-20 дітей, зараз менше, але все ж таки діткам подобається, - пояснює Антоніна.

 


- Більше всього мені сподобалося те, що ми малювали та вирішували кросворди, - прокоментувала Ярослава.



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: