Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

1 серпня Відбулася молодіжна толока

До молодіжної локації Inlight 1 серпня разом з молоддю Славутича прийшли небайдужі дорослі. Вони разом вийшли на толоку щоб привести зону до ладу. Міський голова дотримався даного особистого слова молоді, щодо матеріалів та участі старшого покоління в роботі по обновленню даної локації. В толоці взяли участь представники Молодіжної ради, Вільного ....

 

До молодіжної локації Inlight 1 серпня разом з молоддю Славутича прийшли небайдужі дорослі. Вони разом вийшли на толоку щоб привести зону до ладу. Міський голова дотримався даного особистого слова молоді, щодо матеріалів та участі старшого покоління в роботі по обновленню даної локації.

В толоці взяли участь представники Молодіжної ради, Вільного молодіжного простору, КЗ ККК, відділ молоді та спорту інші небайдужі активні славутичани. В цей день локація виглядала, як великий мурашник, де кожен знайшов особисту справу, а разом, завдяки цієї праці, зона оновлювалася на очах.

 

Дорослі учасники толоки відзначили, що молодь активно працювала, що їм іноді необхідно було вмикати другу "швидкість", щоб бути на рівних з парубками та дівчатами. В завершенні праці молодь чекала приємна несподіванка - це піци від міського голови.

В.Ивкін

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: