Завантаження ...

Шедевр від відомого художника для Чернігівського пологового

Відомий графіті-художник Дмитро Адеріхо закінчив малювати великий мурал на стіні чернігівського пологового будинку. Шестиповерхова будівля стала ще яскравішою. Розмір муралу – 13,8 на 5,5 метрів. За словами Дмитра Адеріхо, це найбільший за висотою мурал з тих, над якими він працював. Процес тривав 10 днів. Для малюнку художник використовував ...

 

Відомий графіті-художник Дмитро Адеріхо закінчив малювати великий мурал на стіні чернігівського пологового будинку. Шестиповерхова будівля стала ще яскравішою.

Розмір муралу – 13,8 на 5,5 метрів. За словами Дмитра Адеріхо, це найбільший за висотою мурал з тих, над якими він працював. Процес тривав 10 днів. Для малюнку художник використовував спеціальну фасадну фарбу, стійку до вигорання. Художниця Ірина Тернопільська, якій належить ескіз муралу, теж зробила свій авторський мазок на цьому зображенні.

Як проінформували в Управлінні капітального будівництва Чернігівської міської ради, тепер почнуться роботи над другим муралом на будівлі пологового - над основною вхідною групою.

 

Оновлення зовнішнього вигляду чернігівського міського пологового будинку робиться після повного утеплення стін, яке є частиною комплексної термореновації будівлі в рамках співпраці Чернігова з Німеччиною (а саме, участі нашого міста в проєкті «Партнерство з модернізації: енергоефективність у лікарнях», який реалізувався Німеччиною в Україні через німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия