Завантаження ...

«Чернігівський колегіум» запрошує

Яким швидкоплинним є наше життя. Зовсім недавно віртуально (о, часи!) для вас лунали останні дзвоники, і ви кружляли віртуально (о, реалії!) в останньому шкільному вальсі. Ви – молоді, амбітні і дещо втомлені випускники-2020. Воно й не дивно: навчання, репетитори, карантин, ЗНО… Так хочеться зупинитись і перепочити. І зробити це потрібно обов’язково! Але трішечки ...

 

Яким швидкоплинним є наше життя. Зовсім недавно віртуально (о, часи!) для вас лунали останні дзвоники, і ви кружляли віртуально (о, реалії!) в останньому шкільному вальсі. Ви – молоді, амбітні і дещо втомлені випускники-2020. Воно й не дивно: навчання, репетитори, карантин, ЗНО… Так хочеться зупинитись і перепочити. І зробити це потрібно обов’язково! Але трішечки пізніше, коли побачите своє прізвище в наказі на зарахування до омріяного університету!

Упродовж десятиліть Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка (НУЧК) став омріяною, успішною і щасливою реальністю для тисяч ваших ровесників. Саме в цьому університеті вони здобули освіту, професію, розкрились і зросли особистісно. А відтак знайшли себе в житті, реалізувавши власні мрії і задуми.

У НУЧКу знають шляхи до успіху і залюбки поділяться з вами всіма секретами.


Хочете дізнатися про нас більше? Будь ласка. Ви запитали – ми відповідаємо.

 

1. У НУЧКу лише педагогічні спеціальності?
Таке твердження є чи не найбільшою помилкою багатьох мешканців регіону. Звичайно ж, ні. Здобувши статус класичного, наш університет ще більше розширив коло «непедагогічних» спеціальностей. Відтак сьогодні у НУЧКу ви зможете здобути диплом фармацевта, юриста, еколога, режисера, тренера, психолога…І звичайно ж, університет і надалі готує майбутніх педагогів. А як відомо, майбутнє України саме в їхніх руках.

2. Де можна працевлаштуватися з дипломом НУЧКу?
Наш випускник – мрія роботодавців. І це не просто слова. Ще навчаючись, наші студенти – нарозхват. Вони працівники банків, фітнес-центрів, аніматори, провідні менеджери, вихователі і т. д. Отримавши диплом, працевлаштовуються у всіх сферах життєдіяльності. Але головний козир випускників НУЧКу – неперевершене вміння працювати з людьми. Погодьтеся, це перспективно і заманливо.

3. Студенти НУЧКу мають можливість навчатися на військовій кафедрі?
Так. Наші студенти мають чудову можливість здобути військове звання, навчаючись на військовій кафедрі Сумського державного університету. Саме з цією кафедрою знаного в Україні навчального закладу НУЧК тісно співпрацює вже декілька років поспіль. Результатом такої діяльності стали декілька випусків молодших лейтенантів. Ось так – диплом бакалавра чи магістра і погони офіцера водночас!

 

4. Що цікавого для самореалізації є в НУЧКу?
Для амбітної і креативної молоді у НУЧКу є чимало можливостей, щоб виплекати та реалізувати власний потенціал. Зокрема, це професійні волейбольні чоловічі і жіночі команди, театри EX LIBRIS та «АмаТея», багато інших спортивних і мистецьких студій, самоврядних і громадських організацій, де можна за період навчання зліпити себе особистісно й підготувати до дорослого життя.

5. Що потрібно зробити, щоб стати студентом Галактичного НУЧКу?
Для того щоб стати студентом кращого університету Галактики (будь ласка, не потрібно робити «ха-ха-ха»), варто добре скласти ЗНО і виявити щире та настійливе бажання вступити саме до нашого університету, обравши для себе в поміч 1-й пріоритет при подачі заяви на вступ. Ось і все.


З нетерпінням чекаємо на зустріч! Не пошкодуєте!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия