Завантаження ...

Опитування містян: щоб змінили в місті славутичани

Славутич – молоде місто, йому нещодавно виповнилося 33 роки. Але не дивлячись на вік міста, чи хотіли б містяни побачити щось нове? Щоб це дізнатися, ми провели опитування, і ось, що ввийшло...

 

Славутич – молоде місто, йому нещодавно виповнилося 33 роки. Але не дивлячись на вік міста, чи хотіли б містяни побачити щось нове? Щоб це дізнатися, ми провели опитування, і ось, що вийшло.

Богдана Навара – 21 рік, кухарка.

Перше моє побажання – від реставрувати площу міста. Плитка, яка в центрі міста вже застаріла, і думаю, що потрібно покласти нову.
Олексій Савченко – 27 років, газоелектрозварювальник.

В місті потрібно побудувати більше підприємств, щоб людям було де працювати. Було б добре, якби поклали нову дорогу за містом, тому що вона вже в критичному стані.

Тарас Тарасевич – 29 років, поет.


Необхідно щось нарешті зробити з недобудованим готелем «Вікторія». Я за те, щоб в місті було більше нового, більше для молоді, наприклад замість готелю «Вікторія» побудувати IT-центр. І якщо чесно, хотів би, щоб встановили пам’ятник Михайлу Коцюбинському – все ж таки він наш земляк.

 

 

 

Вірсавія Зінченко – 21 рік, студентка.

Я б хотіла, щоб в місті нарешті побудували розважальний центр для дітей та дорослих. Щоб там були гірки для малят, кафе для перепочинку. А також знести або реконструювати закинуті будівлі.

Олексій Сімонов – 29 років, підприємець.

Думаю, що наш залізничний вокзал потребує оновлення. Не вистачає транспорту в місті, можливо, побільше таксі або громадського транспорту.

 

 

 

Анатолій Навара – 53 роки, викладач в школі мистецтв.

У місті всього вистачає, але я б хотів, щоб наші тротуари зробили більш зручнішими. Тому що багато в місці, де з дитиною в колясці важко проїхати. 

Олексій Савченко - 27 років, газоелектрозварювальник.

Я б хотів, щоб в місті з'явилося більше підприємств, щоб людям було де працювати. Також хотілося, щоб нарешті зробили дорогу за містом, тому що вона вже в критичному стані.



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия