Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Повідомлення

Відділ комунальної власності, орендних відноси та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради повідомляє, що на сайті Славутицької міської ради http://e-slavutich.gov.ua згідно вимог Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою КМУ ...

 

Відділ комунальної власності, орендних відноси та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради повідомляє, що на сайті Славутицької міської ради http://e-slavutich.gov.ua згідно вимог Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою КМУ від 03.06.2020 №483, у розділі Розвиток міста/Комунальне майно/Оренда/Реєстр вільних нежитлових приміщень 15.07.2020 розміщено:

1. Інформація про об'єкти комунального майна, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду, які станом на 01.02.2020 перебували у переліках об’єктів нерухомого комунального майна, що може бути передано в оренду.

2. Інформація щодо договорів зберігання, крім договорів публічного зберігання, якщо місцем зберігання майна третьої особи є індивідуально визначене нерухоме майно комунальної власності.

Детальну інформацію можна отримати за телефоном: 3-00-11*181.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: