Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чорнобильский Заповідник та Всесвітній відкритий фонд реабілітації та реінтродукції тварин підписали Угоду про співпрацю

Чорнобильський Радіаційно-екологічний Біосферний Заповідник, в особі директора Олександра Галущенка, та Громадська спілка «Всесвітній відкритий фонд реабілітації та реінтродукції тварин» (WOFADR), в особі президента Олександра Фельдмана, уклади угоду про співпрацю. Співробітництво між установами буде відбуватися у напрямкe...

 

Чорнобильський Радіаційно-екологічний Біосферний Заповідник, в особі директора Олександра Галущенка, та Громадська спілка «Всесвітній відкритий фонд реабілітації та реінтродукції тварин» (WOFADR), в особі президента Олександра Фельдмана, уклади угоду про співпрацю.

Співробітництво між установами буде відбуватися у напрямку виконання науково-дослідних, природоохоронних, соціальних та еколого-просвітницьких завдань, а також реалізації спільних проєктів. Меморандум зокрема передбачає проведення спільних заходів з метою інформування громадськості щодо природоохоронної діяльності.

Окрім того, заплановано, що одним із можливих проєктів може стати створення реабілітаційного центру для тварин, а також розроблення та реалізація програм реінтродукції диких тварин у природних умовах Заповідника.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: