Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Фахівці з поводження з радіоактивними відходами підвищили кваліфікацію в Українському радіологічному учбовому центрі

Співробітники спеціалізованих підприємств, що належать до сфери управління Державного агентства України з управління зоною відчуження, підвищили професійну кваліфікацію в галузі поводження з радіоактивними відходами. Навчання проводилось в Українському радіологічному ...

 

Співробітники спеціалізованих підприємств, що належать до сфери управління Державного агентства України з управління зоною відчуження, підвищили професійну кваліфікацію в галузі поводження з радіоактивними відходами.

Навчання проводилось в Українському радіологічному учбовому центрі (УРУЦ) за 72-годинною програмою «Радіаційна безпека поводження з радіоактивними відходами» для керівників та інженерно-технічного персоналу спеціалізованих підприємств. Під час навчання лекторами центру широко використовувалися навчально-методичні матеріали, розроблені під час виконання проєкту міжнародної допомоги «Удосконалення національної системи підготовки в області поводження з РАВ, зняття з експлуатації та реабілітації» для вдосконалення системи підготовки кадрів в Україні.

Фахівці ДСП «Об’єднання «Радон», Дніпровської, Одеської, Харківської філій ДСП «Об’єднання «Радон» та ДСП «ЦППРВ» успішно пройшли навчання, після чого отримали свідоцтва та атестати про підвищення кваліфікації. Навчання в УРУЦ проводилося із дотриманням усіх санітарних норм, зокрема маскового режиму, та з урахуванням вимог законодавства України щодо карантинних заходів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: