Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У ДАЗВ вручили відзнаки працівникам Агентства

Голова Державного агентства України з управління зоною відчуження Сергій Калашник вручив Грамоту Верховної Ради України та Почесну грамоту Кабінету Міністрів України співробітникам Агентства. Грамотою Верховної Ради України нагороджено Дударя Сергія Івановича — заступника начальника Управління з питань забезпечення ....

 

Голова Державного агентства України з управління зоною відчуження Сергій Калашник вручив Грамоту Верховної Ради України та Почесну грамоту Кабінету Міністрів України співробітникам Агентства.

Грамотою Верховної Ради України нагороджено Дударя Сергія Івановича — заступника начальника Управління з питань забезпечення бар’єрної функції зони відчуження, природно-заповідного фонду, радіаційної безпеки, охорони праці та цивільного захисту — начальника відділу з питань забезпечення бар’єрної функції зони відчуження та природно-заповідного фонду Державного агентства України з управління зоною відчуження за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері управління зоною відчуження і зоною безумовного (обов’язкового) відселення, рішучі та сміливі дії, проявлені під час ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної з гасінням лісових пожеж.

Почесною грамотою Кабінету Міністрів України нагороджено Слободенюка Сергія Анатолійовича — головного спеціаліста відділу радіаційної безпеки, охорони праці та цивільного захисту управління з питань забезпечення бар’єрної функції зони відчуження, природно-заповідного фонду, радіаційної безпеки, охорони праці та цивільного захисту Державного агентства України з управління зоною відчуження за рішучі та сміливі дії під час ліквідації пожежі на території зони відчуження та зони безумовного (обов’язкового) відселення, сумлінну працю та високий професіоналізм.

Голова ДАЗВ Сергій Калашник привітав працівників із отриманням відзнак та подякував за професійне і сумлінне виконання своїх обов’язків та відданість справі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: