Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

НЕМАЄ ІДЕАЛЬНИХ ЛІКАРІВ, АЛЕ МОЖЕ БУТИ ІДЕАЛЬНИЙ СЕРВІС

09 липня в Офісі підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» відбулася інформаційна зустріч з командою проєкту "Віта клініка". У Славутичі стартує новий бізнес-проєкт - завдяки самим славутичанам може бути відкрита сучасна стоматологічна клініка. За словами автора ідеї бізнес-проєкту....

 

09 липня в Офісі підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» відбулася інформаційна зустріч з командою проєкту "Віта клініка".

У Славутичі стартує новий бізнес-проєкт - завдяки самим славутичанам може бути відкрита сучасна стоматологічна клініка.  За словами автора ідеї бізнес-проєкту Андрія Ємеліна, «Віта клініка» - це клініка преміум рівня, де ідеальний сервіс та ставлення до клієнта стануть пріоритетом у роботі.  «Немає ідеальних лікарів, але може бути ідеальний сервіс», - зазначив пан Андрій, відповідаючи на запитання про стандарти роботи майбутньої стоматологічної клініки, що може бути відкритою за самими сміливими планами вже за півроку або рік у Славутичі.

Наразі вже зареєстровано ТОВ «Віта клініка», розроблений пакет документів клініки, відпрацьована бізнес-модель. Наскільки швидко буде реалізований проєкт залежить від славутичан. Чому? Адже автор ідеї проєкту пропонує славутичанам стати інвесторами свого міста та майбутніми клієнтами клініки, придбавши картку на суму 10 000, 20 000 або 30 000 грн.  Ідея «Віта клініки» полягає у краудфандінгу (краудінвестінгу) – це форма інвестування, заснована на співпраці людей, які добровільно об'єднують свої гроші або інші ресурси разом аби підтримати зусилля у реалізації певної ідеї. Фінансування за схемою краудфандінгу може виконувати різні функції, зокрема, фінансування стартап-компаній та малого бізнесу.

 

Краудінвестінг – форма інвестування, аналогічна краудфандінгу, проте мета брати участь у ньому для потенційного інвестора однозначно полягає в очікуванні відносно високих доходів у разі успіху обраної компанії, але з розумінням можливих високих ризиків. Підприємець, який прагне використовувати краудфандінг чи краудінвестінг для формування стартового капіталу проєкту, щоб залучити невеликі суми грошей зазвичай використовує спільноти осіб, які, як правило, не є професійними фінансистами. Такою спільною може стати Славутич та його жителі.

Для старту збору коштів (краудінвестінгу) у Славутичі вчора під час інформаційної зустрічі командою проєкту була задекларована мета, визначена ціна її досягнення, а присутні славутичани могли поставити запитання, що їх хвилюють, та отримали відповіді.  За словами Андрія Ємеліна інформація про рух краудінвестінгової кампанії, результати обчислення усіх витрат та процесу збирання коштів, а згодом й ремонту майбутнього приміщення клініки, закупівлі обладнання тощо, будуть відкритими та з’являтимуться у вільному доступі.

 

Зокрема, на сторінці проєкту Vita Clinic SL Підписуйтеся, щоб бути в курсі всіх новин проєкту!

За прогнозами Світового банку, до 2025 року річні вкладення в краудфандінг зростуть до 93 млрд. дол. Лише третина всіх краудфандінгових проектів є соціальними та розважальними, решта мають комерційну спрямованість. Можна з упевненістю говорити щодо перспективності розвитку краудінвестінгових та краудфандінгових технологій в Україні, які можуть позитивно вплинути на розвиток як нових сегментів економіки, так і фінансової системи країни.

Бажаємо успіху проєкту!

Контактна інформація та консультації за безкоштовним номером ТОВ "Віта клінік" 0800313313
#славутич #славутичмістоновихідей #містоновихідей #офісдлякожного #кпарр #бізнес

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: