Завантаження ...

Таке потрібне нам рішення!

Щойно комітет Верховної ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування проголосував за таке потрібне нам рішення. Славутич залишається в Київській області! Результат виглядає так: 17 депутатів проголосувало "ЗА", чотири утрималися, проти не було жодного....

 

Щойно комітет Верховної ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування проголосував за таке потрібне нам рішення.

Славутич залишається в Київській області! Результат виглядає так: 17 депутатів проголосувало "ЗА", чотири утрималися, проти не було жодного. Скандальний проект Постанови Верховної ради, за яким Славутич штовхали до Чернігівського регіону, не прийнято! Звісно, це спільна перемога нас з вами, але хочу окремо подякувати, від усієї нашої громади, нашому депутату - Ользі Василевський-Смаглюк.

Пані Ольга, саме завдяки вашій принциповій позиції ї спільній роботі Вас як нашого депутата, та зусиллям славутицької громади вдалося перемогти! Окремо хочу подякувати працівникам виконкому, які два дні"в ручному режимі" розсилали чотирьом сотням депутатів ВР листи із проханням підтримати нас, залишивши Славутич у Київській області.

Дякуємо вам, друзі! Рухаємося далі!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия