Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

5 липня пішла з життя Олена Вікторівна Сємашко

5 липня пішла з життя Олена Вікторівна Сємашко — людина, все доросле життя якої було пов’язане зі Славутичем та Чорнобильською АЕС. Становлення славутицького міського телебачення—це вона, Олена Сємашко. Робота з підлітками, які мріяли про власну телевізійну кар’єру, створення сотень телевізійних програм про роботу ЧАЕС, ведення унікального блогу про атомну ....

 


5 липня пішла з життя Олена Вікторівна Сємашко — людина, все доросле життя якої було пов’язане зі Славутичем та Чорнобильською АЕС.

Становлення славутицького міського телебачення—це вона, Олена Сємашко. Робота з підлітками, які мріяли про власну телевізійну кар’єру, створення сотень телевізійних програм про роботу ЧАЕС, ведення унікального блогу про атомну енергетику, величезна просвітницька діяльність і ще багато-багато чого залишила по собі в подарунок світу провідний фахівець у зв’язках з громадськістю та пресою, журналіст Олена Сємашко.

Її остання робота — восьмисерійний документальний цикл “Сім днів після аварії” — зібрав мільйони переглядів і буде й надалі ґрунтовною інформацією про Чорнобильську катастрофу для сучасників та наступних поколінь. Вона була надзвичайно чуйною, відкритою небайдужою людиною, надійним товаришем, цікавим співрозмовником.

Працівники ВМСІ глибоко сумують з приводу смерті Олени Сємашко та висловлюють щире співчуття її рідним та близьким.

Похорон відбудеться 08.07.2020 в Славутичі.

За інформацією щодо місця і часу прощання звертатися в ВМСІ за номером 099 467 80 27.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: