Завантаження ...

Центр надання адміністративних послуг відповідає міжнародному стандарту системи якості

У Центрі надання адміністративних послуг компанією ТОВ «Інтернешнл менеджмент сервіс» німецького концерну TUV NORD Group проведено сертифікаційний аудит системи управління якістю, відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 9001. Перевірялися процеси...

 

У Центрі надання адміністративних послуг компанією ТОВ «Інтернешнл менеджмент сервіс» німецького концерну TUV NORD Group проведено сертифікаційний аудит системи управління якістю, відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 9001.

Перевірялися процеси впровадження системи якості в ЦНАП, управління інформацією, ресурсами, надання адміністративних послуг юридичним та фізичним особам, а також рівень задоволеності клієнтів. Відповідно до отриманого звіту, Центр надання адміністративних послуг міста Славутича повністю відповідає міжнародному стандарту ISO 9001:2015.

 

26 червня у Кіноконцертному комплексі, на початку засідання Славутицької міської ради, міський голова Юрій Фомічев вручив Риловій Тетяні, начальнику Управління адміністративних послуг, Сертифікат міжнародного стандарту ISO 9001:2015 та подякував колективу Центру за професійну роботу. До речі, такий сертифікат є другим в Україні після Рівненсько ЦНАПУ. Вітаємо з достойною оцінкою наш Центр та нових висот у роботі. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия