Завантаження ...

Інформація про підозру на респіраторне захворювання COVID-19 на ЧАЕС

16 червня 2020 серед працівників ЧАЕС знову виявлено особу з підозрою на коронавірусну інфекцію — у цього працівника був контакт з підтвердженим випадком COVID-19. Людину направлено на самоізоляцію, вона перебуває під наглядом лікаря. Виявлено чотири контактних особи — це працівники двох підрозділів. Їм рекомендовано спостереження. ...

 

16 червня 2020 серед працівників ЧАЕС знову виявлено особу з підозрою на коронавірусну інфекцію — у цього працівника був контакт з підтвердженим випадком COVID-19. Людину направлено на самоізоляцію, вона перебуває під наглядом лікаря.

Виявлено чотири контактних особи — це працівники двох підрозділів. Їм рекомендовано спостереження. Виконано дезинфекцію робочих місць.  18 червня на ДСП ЧАЕС введено «План заходів на ДСП ЧАЕС щодо запобігання поширенню COVID-19 при впровадженні адаптивного карантину», який є додатком до наказу ДСП ЧАЕС від 29.05.2020 № 676 «Про встановлення адаптивного карантину та припинення простою на підприємстві».

У зв'язку зі складною епідеміологічною ситуацією стосовно COVID-19 в Україні з метою протидії спалаху COVID-19 на ДСП ЧАЕС нагадуємо про необхідність суворого виконання правил безпеки згідно з «Планом заходів на ДСП ЧАЕС щодо запобігання поширення COVID-19 при впровадженні адаптивного карантину».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия