Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Інформація для відвідувачів, які планують візит у зону відчуження

Відповідно до змін у постанові Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» число відвідувачів в організованих групах збільшено...

 

Відповідно до змін у постанові Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» число відвідувачів в організованих групах збільшено.

Якщо раніше групи формувались у кількості не більше 10 осіб, то зараз до відвідування зони допускається 50 осіб у складі однієї групи. Також, відбулися зміни у маршрутах. Зокрема, до раніше дозволених локацій, серед яких КПП «Дитятки», село Залісся, міста Чорнобиль та Прип’ять, об’єкт «Чорнобиль-2», село Копачі й оглядовий майданчик ЧАЕС, додали ще два.

Так, доступним для відвідувачів став маршрут №9 ( місто Чорнобиль – село Красне) та маршрут №13 (місто Чорнобиль – село Опачичі – село Купувате).

Ознайомитись з маршрутами детальніше можна за посиланням: https://cotiz.org.ua/info/routes/

Інформація: Центр організаційно-технічного і інформаційного забезпечення УЗВ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: