Завантаження ...

РОБОТА НАД СТРАТЕГІЄЮ РОЗВИТКУ МІСТА ТРИВАЄ

Впродовж 2019 та 2020 років робочою групою ведеться підготовка до написання, розробка Стратегічного плану розвитку міста Славутича. За цей період відбулися стратегічні сесії для збору думок славутичан, анкетування та соціологічні опитування, 10 засідань робочої групи. Наразі виокремлені три стратегічні напрямки: 1.Стратегічний напрям А. Славутич – драйвер...

 
 

Впродовж 2019 та 2020 років робочою групою ведеться підготовка до написання, розробка Стратегічного плану розвитку міста Славутича.

За цей період відбулися стратегічні сесії для збору думок славутичан, анкетування та соціологічні опитування, 10 засідань робочої групи.

Наразі виокремлені три стратегічні напрямки:
1.Стратегічний напрям А. Славутич – драйвер росту економіки регіону.
2. Стратегічний напрям В. Славутич – місто доброго врядування з високим рівнем розвитку соціально-гуманітарної сфери.
3.Стратегічний напрям С. Славутич – комфортне та енергоефективне місто.

Ведеться робота над визначенням стратегічних та оперативних цілей й завдань, а також розглядаються три можливих сценарії щодо подальшого розвитку Славутича - інерційний, реалістичний та оптимістичний. В рамках запланованих заходів робоча група з розробки Стратегії розвитку міста Славутича-2025 проводить дослідження "Вивчення згуртованості громади міста Славутича".

Будь ласка, долучайтеся. Анкета є анонімною. Усі відповіді на анкету будуть узагальнені разом із відповідями інших респондентів.

З усіх питань щодо даної анкети ви можете звернутися на електронну адресу slavutich.ofis@gmail.com або за телефонами 2-22-50, 050 353 11 35, департамент стратегічного розвитку, промоції та туристичної гостинності міста КП «Агентство регіонального розвитку», Проспект Дружби Народів, 7 (БК
«Енергія», ІІ поверх).

Перейдіть за посиланням та заповніть анкету:
https://forms.gle/iVhn5gM7jaSthgbd6


Дякуємо за активність!
#славутич #офісдлякожного

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия