Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Територія добра

У рамках Всеукраїнської акції, мережа магазинів «Фора» надає благодійну допомогу продуктовими наборами на підтримку вразливих категорій населення. З нагоди 33-річниці міста, Славутицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді долучився до участі в акції на підтримку багатодітних родин. За сприяння магазину «Фора», працівниками центру 80-ти ....

 
 

У рамках Всеукраїнської акції, мережа магазинів «Фора» надає благодійну допомогу продуктовими наборами на підтримку вразливих категорій населення.

З нагоди 33-річниці міста, Славутицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді долучився до участі в акції на підтримку багатодітних родин. За сприяння магазину «Фора», працівниками центру 80-ти багатодітним родинам було передано продуктові набори.

 

Наразі у м.Славутичі проживає 141 багатодітна родина, і на сьогодні немає такої можливості охопити усі багатодітні сім’ї та надати підтримку якомога більше тим, хто її потребує. Надалі, якщо у когось є нагальна потреба у продуктах харчування, ви можете звернутися до Славутицькогго міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.


Телефони для зв’язку: 3-01-80, 2-11-15; 0993795817

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: