Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Виявлені у місті два випадки захворювання на коронавірусну інфекцію

10 червня міський голова Юрій Фомічев провів онлайн-нараду з керівниками комунальних підприємств. Основним питанням порядку денного стали виявлені у місті два випадки захворювання на коронавірусну інфекцію. Перший випадок встановлено у мешканця міста Славутича після операції в Чернігові, взятий у нього тест – позитивний. Відбувся контакт ....

 

10 червня міський голова Юрій Фомічев провів онлайн-нараду з керівниками комунальних підприємств.

Основним питанням порядку денного стали виявлені у місті два випадки захворювання на коронавірусну інфекцію. Перший випадок встановлено у мешканця міста Славутича після операції в Чернігові, взятий у нього тест – позитивний. Відбувся контакт із сімейним лікарем. Другий випадок захворювання – у працівника КП «УЖКГ», що мешкає у Михайло-Коцюбинському. Всі контактні особи виявлені, знаходяться на самоізоляції та очікують на результати тестів.

Міський голова звернувся до керівників підприємств взяти під особистий контроль заходи спрямовані на запобігання розповсюдженню COVID-19 та оперативно інформувати комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо випадків захворюваності.

Головний лікар Олексій Ладижев повідомив, що впроваджено імуноферментний аналіз, який буде проводитися двічі на місяць для всіх представників медичного закладу та щомісячно для працівників Національної гвардії та поліції.

«Ми повинні взяти ситуацію під контроль. Маємо в Чернігові позитивну динаміку щодо захворюваності на коронавірус, тому необхідно не розслаблятись і постійно дотримуватися правил протидії поширення COVID-19. Керівникам підприємств забезпечити необхідні умови для дотримання працівниками правил особистої гігієни. Бережіть себе та будьте здорові», - зауважив міський голова Юрій Фомічев завершуючи нараду.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: