Завантаження ...

Міський голова Юрій Фомічев провів апаратну онлайн-нараду з керівниками структурних підрозділів Славутицької міської ради.

З 26 травня в Київській області запроваджується послаблення протиепідемічних заходів. Рішення про це було прийнято на засіданні Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За інформацією начальника управління освіти і науки....

 

З 26 травня в Київській області запроваджується послаблення протиепідемічних заходів.

Рішення про це було прийнято на засіданні Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За інформацією начальника управління освіти і науки Наталії Швець, з 1 червня планується поновлення роботи дитячих садочків. Наразі, дитячими дошкільними закладами відпрацьовується алгоритм щодо зняття карантинних обмежень та організації роботи закладів. Для садочків закуплені маски, безконтактні термометри, паперові рушнички, рукавички, антисептичні засоби. Відпрацьовується графік завезення продуктів.

Центр надання адміністративних послуг відновлює прийом документів. Попередній запис ведеться за телефонами: 2-96-94, 0956061570.

29 травня Український культурний фонд проводить переговорну сесію «Культурна столиця Європи», до участі в якій запрошено Славутич та Маріуполь.  Відпрацьовуються заходи до Дня міста Славутича, а саме свято відбудеться в режимі онлайн.  Радником міського голови з питань інформаційної політики та зовнішніх відносин призначено Андрія Кисельова.

Підсумовуючи роботу останнього засідання Славутицької міської ради, що відбулося 25 травня, міський голова зауважив, що попереднє онлайн обговорення питань порядку денного, робота комісій, дало можливість конструктивно провести сесію. Прийнята широка програма благоустрою міста, завдання якої повинні виконуватися вчасно.

Особистий прийом громадян буде відбуватися за попереднім записом.(телефон: 30011).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия