Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Громадському меру» Славутича та його «заступникам» вручено підозру

Співробітники слідчого управління та управління карного розшуку ГУ Нацполіції в Київській області вчора повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень (незаконне заволодіння транспортним засобом, незаконне позбавлення волі, розбій) жителям м.Славутич Арману Хачатряну, Євгенію....

 

Співробітники слідчого управління та управління карного розшуку ГУ Нацполіції в Київській області вчора повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень (незаконне заволодіння транспортним засобом, незаконне позбавлення волі, розбій) жителям м.Славутич Арману Хачатряну, Євгенію Стаханову та Олександру Щукіну.

Останній, до речі, є керівником місцевої громадської організації з гучною назвою «Громадська мерія Славутича», такий собі неформальний громадський мер.

Суть справи:
в травні 2019 славутичанин Беленко А.В. звернувся до місцевого відділу поліції із заявою про те, що група осіб із застосуванням до нього насильства, відкрито заволоділа його мобільними телефонами, спортивним інвентарем, погружуючи зброєю, відвезли його до лісосмуги в межах Славутича, де нанесли йому телесні ушкодження та незаконно заволоділи його автомобілем «Тойота».

За заявою Беленко А.В. було розпочато кримінальне провадження. Цілий рік потерпілий чекав на розслідування кримінальної справи правоохоронцями Славутича та справедливе покарання розбійників, але марно - на місцевому рівні слідство наче завмерло. Тоді я звернулась особисто до міністра Авакова та керівника ГУ Нацполіції Київської області Нєбитова. Лише після цього справу вдалось зрушити з місця - в березні 2020 розслідування було доручено обласному слідчому управлінню Нацполіції.

Два місяці знадобилось співробітникам слідчого управління карного розшуку Нацполіції в Київській області для розслідування кримінальної справи та передачі її до суду.

Дякую керівництву та співробітникам ГУНП в Київській області та обласної прокуратури за професійно проведену роботу.

Будемо спостерігати за подальшим розглядом цієї кримінальної справи в суді.

Також нагадую, що Хачатрян А.М. та Стаханов Є.М. вже сумно відомі в Україні як фігуранти гучної кримінальної справи щодо жорстокого вбивства в м.Славутичі колишнього військового Юрія Булата влітку 2019. В даний час ця справа розглядається в суді. Представники даного угрупування систематично тримали в страху місто Славутич.


Сподіваємося, вони понесуть покарання, а місто заживе в спокої. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: