Завантаження ...

Держпродспоживслужба перевіряла у Славутичі дотримання правил санітарного законодавства

21 травня представниками Броварського районного управління Держпродспоживслужби проводиться перевірка дотримання вимог санітарного законодавства в період загальнодержавного карантину у сферах водопостачання, водовідведення, торгівлі та побутового обслуговування....

 
 

21 травня представниками Броварського районного управління Держпродспоживслужби проводиться перевірка дотримання вимог санітарного законодавства в період загальнодержавного карантину у сферах водопостачання, водовідведення, торгівлі та побутового обслуговування.

 

​В ході перевірки систем водопостачання та водовідведення встановлено, що комунальним підприємством «Славутич-Водоканал» дотримується режим охорони та ведення господарської діяльності в зонах санітарної охорони джерел та об’єктів питного водопостачання, правила експлуатації систем водопостачання, приймання стічних вод до систем водовідведення, здійснюється контроль за якістю та безпечністю питної води.

 

Перевірки проводилися також на агропродовольчому ринку, в продовольчих та непродовольчих магазинах, аптеках, на підприємствах побутового обслуговування міста. Встановлено, що на об’єктах в основному дотримуються норми санітарного законодавства та вимоги рішень Уряду щодо обмежувальних заходів для попередження розповсюдження коронавірусної інфекції.




 
 

Відділ з питань ЖКГ, тарифоутворення, енергоефективності та енергозбереження

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия