Завантаження ...

Відповідь міського голови на звернення Олени Івашко

Шановна Оленко! Кажу тобі, щоб в тебе було жодних сумнівів, що я був, є і буду завжди на стороні народу, Славутицької територіальної громади, Славутича, якому присвятив без останку всі свої найкращі роки життя. В місті давно побудована європейська, а в деяких напрямках і більш дієва) модель місцевої демократії.

Звернення Олени Івашко, колишній голови (2002 - 2004) Молодіжної ради м. Славутич:

Шановний Володимире Петровичу!

Сьогодні Партія регіонів із політичної сили офіційно перетворилась на вбивцю.
Віктор Янукович наділив силові структури повноваженнями стріляти і вбивати громадян України. Таких, як я. Громадян, які за всіма міжнародними деклараціями про права людини та за Конституцією України мають право на протест та мають право бути почутими з боку влади.
Ми маємо право боротися проти узурпації влади в нашій державі. Адже джерелом влади в Україні є народ.
Але Партія регіонів відмовилась почути думку мільйонів громадян. Вона обрала інший шлях. Антиконституційний. Антизаконний. Шлях вбивць.
Сьогодні від куль людей, які в нормальній державі мали б захищати, а не відбирати життя українських громадян, загинув 20-річний хлопець із Дніпропетровська. Завтра жертвою цього злочинного режиму може стати будь-хто із нас і будь-хто з ваших виборців. Адже в Києві на Майдані регулярно з’являються жителі Славутича.
Звертаюся до вас як до людини: не беріть на себе частку відповідальності за криваві дії Партії регіонів, негайно вийдіть зі її складу та перейдіть на сторону народу, який хоче жити в умовах демократії, правової держави та елементарної поваги до найціннішого, що в Людини є, – до її життя!
Я знаю, ви мудра і добра людина, яка щиро переживає за все, що відбувається.
Час для рішучого вибору і дії настав!


З повагою Олена ІВАШКО,
колишній голова (2002-2004 рр.) Молодіжної ради м. Славутич


Відповідь Міського голови м. Славутич Володимира Удовиченко:

Шановна Оленко!

Дозволь так до тебе звернутись, і, думаю, наші відносини дозволять це зробити.
Кажу тобі, щоб в тебе було жодних сумнівів, що я був, є і буду завжди на стороні народу, Славутицької територіальної громади, Славутича, якому присвятив без останку всі свої найкращі роки життя. В місті давно побудована європейська, а в деяких напрямках і більш дієва) модель місцевої демократії.
Я гордий читати твій підпис – «голова Молодіжної ради «Майбутнє Славутича». Моя позиція викладена чітко в телеграмі президенту, рішеннях міської ради від 2 грудня 2013 року та 21 січня 2014 року.
З нагоди Дня Соборності та Свободи України за моєю ініціативою ми розпочали нову традицію: ланцюг навколо Славутича під філософією "
"Нас об’єднує Славутич й Україна!".
Я вірю, що і в цей час здоровий глузд українців все ж таки ПЕРЕМОЖЕ!
Переконаний, що ваше покоління буде жити в оновленій, демократичній, правовій, соціальній і незалежній країні, при цьому лише потрібно пам’ятати: «Яким бути Славутичу, якій бути Україні – залежить від кожного з нас».
Радий можливості чути тебе і бажати тобі найкращого в житті!

P.S. І ти знаєш: я категорично проти усіх війн і революцій з якими б начебто благородними ідеями вони б не приходили – в них страждають лише люди і народ в цілому.
Історична дійсність і практика в цьому – зі мною!
Партія регіонів – це не тільки окремі керманичі, це тисячі, сотні тисяч чесних, порядних, працьовитих людей, справжніх патріотів України, серед них і шахтарі, що кожного дня ризикують життям, і металурги, і вчителі, і лікарі, і науковці, і, звісно ж, молодь, яка мріє і сподівається на краще, як і ти.

З надією, як і завжди, на взаємопорозуміння - Володимир Удовиченко




Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия