Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Шість випадків коронавірусу зафіксовано на Чернігівщині за останню добу

На Чернігівщині за добу коронавірус виявили у шістьох людей. Про це Суспільному сказав заступник голови ОДА Андрій Подорван. Позитивний ПЛР-тест у чоловіка з Чернігова. Він з числа контактних осіб та знаходиться вдома на самоізоляції. Ще у двох людей COVID-19 виявили перед плановими госпіталізаціями до медзакладів. Це чоловік з Менського....

 

На Чернігівщині за добу коронавірус виявили у шістьох людей. Про це Суспільному сказав заступник голови ОДА Андрій Подорван.

Позитивний ПЛР-тест у чоловіка з Чернігова. Він з числа контактних осіб та знаходиться вдома на самоізоляції. Ще у двох людей COVID-19 виявили перед плановими госпіталізаціями до медзакладів. Це чоловік з Менського району та жінка з Чернігова. Чоловік перебуває на лікуванні в інфекційному відділенні Чернігівській лікарні №2, жінка – лікується амбулаторно.

Серед захворівших є військовий, який працює в місті Славутичі. Ще один позитивний результат показав тест у чоловіка з Бобровицького району та дитини з Куликівського. Всі вони знаходяться на самоізоляції вдома.

Загалом в області зафіксовано 116 випадків інфікування коронавірусом. З них 14 осіб госпіталізовані, 49 – на амбулаторному лікуванні. П’ять осіб з Куликівського району лікуються за місцем реєстрації (місто Київ). Одужали 42 пацієнти, шість летальних випадків. За минулу добу Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України провів 110 ПЛР-досліджень.

Нагадаємо, у Куликівському районі послаблювати карантин не будуть, там міркують над його посиленням. Все через виявлення хворих на коронавірус. Зараз у районі вісім лабораторно підтверджених випадків COVID-19 – у всіх коронавірус виявили протягом тижня.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: