Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У співробітника ДАЗВ лабораторно підтвердили коронавірусну інфекцію

15 травня було підтверджено діагноз COVID-19 у співробітника ДАЗВ, який з 23 березня працював у дистанційному режимі. Офіс Агенства у місті Київ зазначений співробітник не відвідував, що підтверджує система електронних перепусток. Починаючи, з 23 березня зазначений співробітник не відвідував жодних нарад, не брав участі у зустрічах ....

 
 

15 травня було підтверджено діагноз COVID-19 у співробітника ДАЗВ, який з 23 березня працював у дистанційному режимі. Офіс Агенства у місті Київ зазначений співробітник не відвідував, що підтверджує система електронних перепусток.

Починаючи, з 23 березня зазначений співробітник не відвідував жодних нарад, не брав участі у зустрічах та не здійснював робочих поїздок на підприємства, що входять до сфери управління ДАЗВ. На даний час співробітник перебуває на стаціонарному лікуванні в одній із лікарень міста Києва. Варто зазначити, що з початку карантину для співробітників ДАЗВ було створено можливість дистанційної роботи. Для тих працівників, які здійснють чергування або мають потребу працювати на своєму робочому місці – забезпечено доїзд автотранспортом.

Нагадаємо, персонал усіх підприємств, що входять до сфери управління ДАЗВ, з початку введення карантину було переведено на особливий режим роботи. На робочих місцях залишився лише оперативний персонал, який забезпечує виконання першочергових завдань, в тому числі ядерну та радіаційну безпеку, радіаційний моніторинг на території зони відчуження.

Карантинні обмеження, з огляду на пожежонебезпечний період, не вплинули тільки на роботу працівників ДСП "Північна Пуща", які мають посилено здійснювати патрулювання лісових масивів зони відчуження. З початку введення карантину на трьох КПП "Дитятки", "Семиходи" та "Паришів", медиками Державного закладу "Центр спеціалізованої медичної допомоги зони відчуження Міністерства охорони здоров’я України" щоденно здійснюють температурний скрінінг працівників зони відчуження. Також на підприємствах зони відчуження забезпечено проведення температурного скрінінгу.

Варто зазначити, що за останні тижні невід'ємним елементом робочого процесу стали наради, міжнародні зустрічі та конференції, які проводяться онлайн. Пам'ятаймо, що пом'якшення карантинних обмежень не означає, що загрози вже немає.

Будьмо відповідальними: необхідно й надалі дотримуватись рекомендацій МОЗ та правил особистої гігієни.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: