Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі офіційно дозволено роботу ринку

15 травня відбулося позачергове засідання Славутицької міської постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де розглядалося питання роботи агропродовольчого ринку в умовах встановлених обмежень під час карантину. Нагадуємо, що 14 травня Уряд ухвалив зміни до постанови № 211 від 11 березня ...

 

15 травня відбулося позачергове засідання Славутицької міської постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де розглядалося питання роботи агропродовольчого ринку в умовах встановлених обмежень під час карантину.

Нагадуємо, що 14 травня Уряд ухвалив зміни до постанови № 211 від 11 березня 2020 року «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», які дозволяють відновити роботу непродовольчих ринків.

 

Головуючий засідання, перший заступник міського голови Віктор Шевченко повідомив, що 13 травня ТОВ «СІВЕРЬ» зареєструвалося як оператор ринку харчових продуктів. Броварське районне управлінню ГУ Держпродспоживслужби в Київській області вже перевірило виконання вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України від 24.04.2020 № 14, про що складено відповідний акт.

 

Таким чином, робота продовольчого ринку у Славутичі дозволена при умові виконання та додержання всіх вимог діючого законодавства. Також Славутицькому відділенню поліції комісія доручає забезпечити недопущення неконтрольованої (стихійної) торгівлі на прилеглій до ринку території.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: