Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У СЛАВУТИЧІ РОЗПОЧАТО РОБОТУ ЗАКЛАДІВ ТОРГІВЛІ ТА ІНШИХ ЗАКЛАДІВ

На Єдиному веб-порталі органів виконавчої влади опубліковано постанову Уряду про послаблення карантинних обмежень. Зокрема, дозволена робота перукарень, літніх майданчиків закладів громадського харчування, відвідування парків. Про це йдеться в постанові Кабінету Міністрів № 343 від 4 травня. Відновлена робота частини закладів та певних ....

 

На Єдиному веб-порталі органів виконавчої влади опубліковано постанову Уряду про послаблення карантинних обмежень.

Зокрема, дозволена робота перукарень, літніх майданчиків закладів громадського харчування, відвідування парків. Про це йдеться в постанові Кабінету Міністрів № 343 від 4 травня.  Відновлена робота частини закладів та певних видів діяльності. Однак, за умови дотримання протиепідемічних заходів.

Постанова набула чинності 11 травня. https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnesennya-zmin-do-deyakih-aktiv-a343?fbclid=IwAR0oR_dqYP_Za8NgH6k5gNrfwBLkNJhbW5pm_kaLZDv1bSheF8rWVMxMSNE

Всі заклади, які розпочнуть роботу, повинні дотримуватися правил безпеки: соціальне дистанціювання, масковий режим, регулярна дезінфекція тощо.

До уваги орендарів КП "АРР"! Пропонуємо для використання та розміщення в приміщеннях магазинів/офісів Правила для відвідувачів магазину/офісу під час карантину (завантажити текст можна тут https://drive.google.com/file/d/11XZNosz49KIgdhWE8KwC4M2COT4dMtpN/view?usp=sharing)

Правила для відвідувачів магазину/офісу під час карантину:

1. Перед входом до торгової зали необхідно одягнути захисну маску. Переконайтеся, що працівник магазину/офісу також у масці.
2. Продезінфікуйте руки! У кожному магазині/відділі/офісі мають бути антисептичні засоби. За необхідності – одягніть рукавички. Будь ласка, дотримуйтесь правил особистої гігієни, часто і ретельно мийте руки з милом, обробляйте антисептичним засобом.
3. В торговій залі та в черзі до каси дотримуйтеся відстані між відвідувачами не менше 1,5-2 метрів. Уникайте тісного контакту з особами, які мають симптоми респіраторного захворювання.
4. Зверніть увагу! Кількість відвідувачів в торговій залі має бути з розрахунку 1 особа на 10 кв.м, в перукарні/салоні краси 1 особа на 5 кв.м
5. Ви маєте право переконатися, чи здійснювався температурний скринінг працівників цього офісу/магазину

Просимо поставитися з розумінням і повагою до здоров'я інших відвідувачів та співробітників.

Якщо відчуваєте слабкість, то краще залишайтеся вдома!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: