Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

8 травня відзначається День пам’яті та примирення.

На жаль, цього року у зв’язку з карантинними обмеженнями славутичани не змогли, як зазвичай, зібратися на заходи у Центральному парку. Проте вранці, 8 травня, до пам’ятного знаку Героїв Дніпра, вшанувати пам'ять загиблих у Другій світовій війні прийшли міський голова Юрій Фомічев, незмінний голова ветеранської організації Сівер Іван Апанасійович та...

 

На жаль, цього року у зв’язку з карантинними обмеженнями славутичани не змогли, як зазвичай, зібратися на заходи у Центральному парку.

Проте вранці, 8 травня, до пам’ятного знаку Героїв Дніпра, вшанувати пам'ять загиблих у Другій світовій війні прийшли міський голова Юрій Фомічев, незмінний голова ветеранської організації Сівер Іван Апанасійович та представник профспілкової молодіжної організації Чорнобильської АЕС Юрій Діордієв.

 

Міський голова подякував ветеранам за їх подвиг, а Іван Апанасійович поділився своїми спогадами. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять всіх, хто віддав своє життя за визволення рідної землі та поклали квіти до пам’ятного знаку Героям Дніпра.

В цей же день працівники управління соціального захисту населення завітали до ветеранів, які проживають у Славутичі. Від міської влади ветеранам була виділена матеріальна допомога та продуктові набори.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: