Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міський голова незадоволений недоліками у благоустрої міста

6 травня Юрій Фомічев провів інспекцію містом, до якої були залучені головний архітектор Дмитро Баглаєв, начальник відділу жкг Альона Болдирєва, представники комунальних служб та підрядних організацій, що обслуговують житловий фонд Славутича. Завдання було сформовано чітко: обстежити загальноміські території, виявити проблеми, а ....

 

6 травня Юрій Фомічев провів інспекцію містом, до якої були залучені головний архітектор Дмитро Баглаєв, начальник відділу жкг Альона Болдирєва, представники комунальних служб та підрядних організацій, що обслуговують житловий фонд Славутича.

Завдання було сформовано чітко: обстежити загальноміські території, виявити проблеми, а відповідним комунальним підприємствам, відділам виконкому, підрядним організаціям усунути недоліки з благоустрою.

 

На Центральній площі необхідно пофарбувати лавочки, поправити плитку, сформувати кущі самшиту, пофарбувати опори ліхтарів та білбордів, підсіяти траву на газонах. Біля пам’ятного знаку «Союзі республіки» прибрати засохлі деревця, а відділу жкц провести службове розслідування з цього приводу. Намічено реставрувати цей знак і висадити троянди. КП «ЖКЦ» доручено терміново замінити сміттєвий контейнер біля кіосків для квітів.

Привести до ладу алею по вулиці Фестивальній: порвати траву під бордюрами, відновити ліхтарі, встановити лавочки і урни. На Московській площі завершити розпочаті роботи біля встановлено ліхтаря. Власникам будівель, тимчасових споруд необхідно привести до належного стану їх зовнішній вигляд та прилеглі території.

 

Відділу архітектури постійно тримати виконання приписів на контролі. А ще, не повинні стояти сміттєві контейнери у Невському та Талліннському кварталах на тротуарах. Потребує виконання робіт і алея фонтанів у Невському кварталі. На стежці здоров’я потрібно встановити відеокамеру, восени підсадити дерева, прибрати старі металеві конструкції, встановити лавочки.

За інформацією Альони Болдирєвої, у цьому році проведено тендер з утримання, обслуговування, відновлення зелених насаджень загальноміських територій Славутича. Переможцем визначено ТОВ «Омега СІ», тож завдання перед виконавцем послуг вже поставлені, очікується їх виконання.
За підсумками інспекції готуються відповідні доручення керівникам комунальних служб та начальникам відділів виконкому. За словами Юрія Фомічева, розпочату справу треба завершувати завжди!


До речі, вже через декілька годин недоліки почали усуватися. Біля кіосків для квітів вже встановлений новий контейнер.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: