Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"Травневі свята у Прип'яті": у зоні ЧАЕС затримали трьох сталкерів-"відпочивальників"

Зі слів затриманих, вони вирішили відзначити травневі свята поїздкою до м.Прип’ять. 02 травня, близько 10 години ранку, під час виконання службово-бойових завдань з пошуку осіб, причетних до підпалів у Чорнобильській зоні, пошукова група військовослужбовців спецпідрозділу «Омега» Північного ОТО Національної гвардії затримала у місті ...

 
 

Зі слів затриманих, вони вирішили відзначити травневі свята поїздкою до м.Прип’ять. 

02 травня, близько 10 години ранку, під час виконання службово-бойових завдань з пошуку осіб, причетних до підпалів у Чорнобильській зоні, пошукова група військовослужбовців спецпідрозділу «Омега» Північного ОТО Національної гвардії затримала у місті Прип’ять трьох осіб у покинутій багатоповерхівці. 

Про це повідомляє прес-служба НГУ. «Проводячи пошукові заходи у даному квадраті ми звернули увагу на силует людини у вікні покинутої багатоповерхівки. Я надав команду очепити будівлю. Піднявшись на 13-й поверх, в одній з квартир ми затримали трьох осіб. Помітивши нас, вони почали збирати речі та намагалися втекти.

Зі слів затриманих, вони вирішили відзначити травневі свята поїздкою до Чорнобильської зони», - розповів командир пошукової групи. Затриманих було передано слідчо-оперативній групі районного відділку Національної поліції ЧАЕС в Київській області для подальшого з’ясування обставин незаконного проникнення до Чорнобильської зони відчуження. Попередньо їм інкримінують ст. 46-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: