Завантаження ...

виставка до 75-річчя перемоги над нацизмом у Другій світовій війні «Пам'ятаємо всіх»

У краєзнавчому музеї міста Славутича відкрита виставка до 75-річчя перемоги над нацизмом у Другій світовій війні «Пам'ятаємо всіх» На виставці представлені світлини ветеранів, що жили в нашому місті, листівки різних років до Дня Перемоги. Історичні документи та матеріали розповідають про події Другої світової війни. ...

 
 

У краєзнавчому музеї міста Славутича відкрита виставка до 75-річчя перемоги над нацизмом у Другій світовій війні «Пам'ятаємо всіх»

На виставці представлені світлини ветеранів, що жили в нашому місті, листівки різних років до Дня Перемоги. Історичні документи та матеріали розповідають про події Другої світової війни.

На другому поверсі працівники музею оформили Залу слави та пам’яті, відкриття якої планувалося до Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. З введенням карантину, урочисте відкриття зали переноситься на осінь. Нова експозиція розповідає про людську біль та втрати у Другій світовій війни, далеку афганську війну і сучасні військові дії на Сході України. За словами директора музею Євгена Алімова важливо зберігати пам'ять про людей, трагічні події, мільйони загиблих у війнах та нашу історію, яка повинна завжди вчити.

З 12 травня вже можна буде відвідувати музеї.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия