Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новини комунальних підприємств за 4 травня 2020

Дорожньо-експлуатаційним управлінням відновлено дорожнє покриття у Бакинському кварталі та тротуару по проспекту Дружби Народів після проведених ремонтних робіт. Проводиться прибирання піску на вулицях міста та внутрішньо-квартальних проїздах, а також механізоване підмітання та вакуумне прибирання доріг. Триває ремонт решіток зливоприймачів на території міста...

 

У нових умовах, після введення обмежувальних карантинних заходів, міські комунальні підприємства виконують свої основні функції по забезпеченню життєдіяльності міста.

Дорожньо-експлуатаційним управлінням, після проведених ремонтних робіт, відновлено дорожнє покриття у Бакинському кварталі та тротуару по проспекту Дружби Народів. Проводиться прибирання піску на вулицях міста та внутрішньо-квартальних проїздах, а також механізоване підмітання та вакуумне прибирання доріг. Триває ремонт решіток зливоприймачів на території міста, проведено ямковий ремонт у Московському кварталі №10,11,4,13. Закриті люки на території старої поліклініки. Силами ремонтної дільниці ДЕУ завершено ремонт єдиного в місті великого екскаватора ЕК-18, його планується задіяти у багатьох роботах комунальних підприємств міста. Колектив ДЕУ дякує Славутицькій міській раді та міському голові Юрію Фомічеву за виділення коштів для придбання нових запчастин для спецтехніки.

Комунальним підприємством «Житлово-комунальний центр» у січні - березні 2020 року здійснено планову заміну некомплектних та морально застарілих світильників на сучасні енергозберігаючі LED. Загалом в будинках замінено 254 лампи та встановлено 318 сучасних енергозберігаючих LED світильників. Надалі ЖКЦ планує проводити заміну світильників та ламп розжарювання на сучасні енергозберігаючі LED в усіх будинках, що заключили договір на управління з підприємством.



Проведена заміна контейнерів для збору сміття у Московському та Добринінському кварталах. Встановлені двері до сміттєвих камер у Добринінському та Вільнюському кварталі, до виходу на покрівлю у Добринінському, Вільнюському, Московському та Бакинському кварталах. Виконано ремонтні роботи по відновленню доріжок для викачування сміттєвих контейнерів біля будинку №11 Московського кварталу. У прибалтійських, Київському, Невському, Бєлгородському кварталах за допомогою дробарки бригада ЖКЦ подрібнила обрізане гілля, що зібралось на контейнерних майданчиках.

Триває проведення дезінфекційних заходів у під’їздах будинків. Також КП «ЖКЦ» продовжує роботу по зверненням до суду щодо позовів про примусове стягнення боргів у неплатників за спожиті комунальні послуги. З інформацією про боржників можна ознайомитись на сайті підприємства за посиланням: https://www.kpgkc.com/images/documents/fin_zvit.pdf

Комунальним підприємством «Управління житлово-комунального господарства» з 23 квітня припинено надання послуг з централізованого опалення, відповідно до розпорядження міського голови від 22.04.2020 №88. Продовжується забезпечення житлового фонду міста гарячим водопостачанням. Працівниками КП «УЖКГ» здійснено ремонт ділянки теплотраси у Ризькому кварталі, тривають фасадні роботи на ТП-32, розпочаті роботи по заміні шиферного даху на ЦТП-8, виконується поточний ремонт та високовольтні випробування РП-2 РУ-10кВ 1СШ у Єреванському кварталі.
За матеріалами комунальних підприємств.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: