Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

28 квітня - Всесвітній день охорони праці

Безпека людини на робочому місці – одна з найважливіших проблем, що потребують постійної уваги суспільства. Всесвітній день охорони праці, який вперше офіційно був відзначений в 2003 році, об'єднав усіх, хто прагне зробити роботу працівника більш безпечною для його здоров'я та життя.Кожен рік має свою специфіку й потребу в заходах, що так чи інакше ...

 

Безпека людини на робочому місці – одна з найважливіших проблем, що потребують постійної уваги суспільства.

Всесвітній день охорони праці, який вперше офіційно був відзначений в 2003 році, об'єднав усіх, хто прагне зробити роботу працівника більш безпечною для його здоров'я та життя.Кожен рік має свою специфіку й потребу в заходах, що так чи інакше стосуються питань охорони праці. 2020-ий в цьому плані – надзвичайний, оскільки відчутні корективи в усі сфери життєдіяльності більшості країн світу внесло стрімке поширення COVID-19.

Саме тому цьогорічне гасло Всесвітнього дня охорони праці: «Зупинимо пандемію: безпека і здоров’я на роботі можуть врятувати життя». Україна долучилась до такої ініціативи Міжнародної організації праці та провела під цим девізом відповідні заходи. У колективі Заповідника обговорили щоденні профілактичні дії, що допомагають запобігти інфікуванню та поширенню коронавірусу та алгоритм дій персоналу установи у випадку захворювання на ГРВІ або підозри на інфікування COVID-19.

Тематика пандемії та безпеки праці на робочих місцях була обговорена дистанційно в режимі онлайн фахівцями з охорони праці Чорнобильського заповідника на засіданні «круглого столу» з представниками Іванківського відділення управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування у Київській області.

 



#Чорнобильськийзаповідник
#chornobyl_reserve
#Чернобыльскийзаповедник

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: