Завантаження ...

ОРГАНІЗАЦІЇ МОЛОДІ АТОМПРОФСПІЛКИ - 20 РОКІВ!

21 квітня 2020 року Організація молоді Атомпрофспілки відзначає ювілей - 20 років! В далекому 2000 році Президія Центрального комітету (ЦК) профспілки за ініціативи її голови Олександра Юркіна прийняла Постанову про активізацію роботи секції «Молодь». Було прийнято рішення створити організацію молоді за аналогією до профспілкової. На ....

 

21 квітня 2020 року Організація молоді Атомпрофспілки відзначає ювілей - 20 років!

В далекому 2000 році Президія Центрального комітету (ЦК) профспілки за ініціативи її голови Олександра Юркіна прийняла Постанову про активізацію роботи секції «Молодь». Було прийнято рішення створити організацію молоді за аналогією до профспілкової. На виконання цього рішення 21 квітня 2000 року відбулася установча конференція молоді атомної енергетики та промисловості. На конференції секція «Молодь» була реорганізована в Спілку молоді Атомпрофспілки. Конференція обрала головою організації Андрія Кісельова (на той час - голову Ради молоді ЧАЕС).

Вітаємо всіх причетних з цією визначною датою! Бажаємо Організації молоді Атомпрофспілки процвітання, натхненної праці, успішної реалізації нових цікавих проєктів та втілення всіх задумів!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия