Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Стоп коронавірус! В Чернігівської області облаштують три КПП, аби не пустити хворобу

Для обмеження поширення коронавірусу на Чернігівщині буде встановлено три КПП, повідомили у Службі автомобільних доріг. Відповідно до рішення позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, задля обмеження поширення коронавірусної хвороби на території Чернігівської ...

 
Для обмеження поширення коронавірусу на Чернігівщині буде встановлено три КПП, повідомили у Службі автомобільних доріг.

Відповідно до рішення позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, задля обмеження поширення коронавірусної хвороби на території Чернігівської області планується робота трьох КПП.

Їх збираються встановити у Кіптях, біля Ніжина та селища Десна на наступних ділянках доріг:

• М-01 Київ–Чернігів–Нові Яриловичі (у Кіптях, 98-й км дороги)
• М-02 Кіпті–Глухів–Бачівськ у Вертіївці (50-й км дороги)
• Р-69 Київ–Вишгород–Десна–Чернігів (перед в’їздом до селища Десна, 76-й км дороги).

Службі автомобільних доріг у Чернігівській області доручено встановити відповідні знаки щодо зміни дорожнього руху в місцях розташування контрольно-пропускних пунктів на дорогах державного значення.

Нагадаємо, що з 2 квітня у Чернігівській області було обмежено рух транспорту із населеного пункту Комаріка, який визнано осередком спалаху інфекційної хвороби. В’їзд та виїзд здійснюється лише у напрямі із Комарівки – до траси Н-07. Для контролю діє контрольно-пропускний пункт. Транзитний рух через населений пункт припинено.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: